آشپزی - خوراک‌ لپه‌ و به‌ تند

مواد لازم
لپه‌ ۲۰۰ گرم‌
روغن‌ زیتون‌ ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
پیاز ساطوری‌ شده‌ یك‌ عدد
سیر ساطوری‌ شده‌ ۲ حبه‌
زنجفیل‌ رنده‌ شده‌ یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
پودر فلفل‌ قرمز یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
زیره‌ سبز یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
زردچوبه‌ نصف‌قاشق‌ چایخوری‌
سیب‌ زمینی‌ یك‌ عدد
به‌ یك‌ عدد
برنج‌ پخته‌ شده‌ یك‌ پیمانه‌
آب‌ ۶۰۰ سی‌سی‌
عصاره‌ سبزی‌ گالینابلانكا ۲ عدد
آب‌لیمو ترش‌ تازه‌ ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
تخم‌گشنیز خرد شده‌ ۱ قاشق‌ چایخوری‌
گوجه‌ فرنگی‌ ریز ۴۰۰ گرم‌
طرز تهیه
لپه‌ها را، كه‌ از شب‌ قبل‌ خیس‌ كرده‌ایم‌، باروغن‌ زیتون‌، پیاز و سیر تفت‌ می‌دهیم‌ تا پیازها نرم‌ شود.
سپس‌ سیب‌زمینی‌ را به‌ قطعات‌ درشت‌خرد كرده‌ و به‌ همراه‌ گوجه‌ فرنگی‌ و ""به‌" حبه‌قندی‌ شده‌ به‌ ظرف‌ اضافه‌ می‌كنیم‌ و ۱۰ دقیقه‌تفت‌ می‌دهیم‌.
آنگاه‌ برنج‌، عصاره‌ سبزی‌ و آب‌ را افزوده‌ و به‌ مدت‌ ۲۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌هم‌ می‌زنیم‌. سپس‌ زیره‌، زردچوبه‌ و فلفل‌ قرمز را افزوده‌ و مرتب‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا غلیظ شود.
آنگاه‌آن‌ را از روی‌ حرارت‌ برداشته‌ و زنجفیل‌، آب‌لیموترش‌ و تخم‌ گشنیز را به‌ آن‌ افزوده‌ و مخلوط می‌كنیم‌.
در آخر آن‌ را در ظرف‌ كشیده‌ و به‌همراه‌ برگ‌ گشنیز تازه‌ تزیین‌ و میل‌ می‌كنیم‌.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250